Kennisgeving voornemen voorbereiding bestemmingsplan Vogeltjeswei en DE-buurt

Logo Amsterdam

Het dagelijks bestuur van de bestuurscommissie Zuidoost maakt ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, het volgende bekend:

Het gemeentebestuur van Amsterdam heeft het voornemen om het bestemmingsplan Vogeltjeswei en DE-buurt voor te bereiden. Dit gebied wordt globaal begrensd door de Troepiaalsingel en Dolingadreef aan de westzijde, de Daalwijkdreef aan de noordzijde, de Elswijkdreef aan de oostzijde en de Bijlmerdreef, Gooiseweg, Troepiaalsingel en het water ten zuiden van het Strandvlietpad en ten noorden van de Chico Mendesstraat en Raoul Wallenbergstraat aan de zuidzijde.

Het bestemmingsplan beoogt te voorzien in een nieuwe planologische regeling waarbij de vigerende bestemmingsplannen als uitgangspunt dienen.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro melden wij hier dat het plan in de fase van planvoorbereiding zit. Daarom is er nog geen gelegenheid zienswijzen over het voornemen naar voren te brengen en worden geen stukken betreffende het voornemen ter inzage gelegd.

Op 21 september 2017 zal het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Op dat moment wordt de gelegenheid geboden tot het maken van opmerkingen op het plan. Wanneer het bestemmingsplan ter inzage wordt gelegd, wordt de kennisgeving van de ter inzage legging in ieder geval gepubliceerd op www.amsterdam.nl. Voor eventuele vragen kan contact worden opgenomen met Ruimte & Duurzaamheid, team Zuidoost, Chris van der Velde, c.van.der.velde@amsterdam.nl

Amsterdam, 19 september 2017

Dagelijks bestuur van de bestuurscommissie Zuidoost,

B.van Spréw

Secretaris

M. Dalgliesh

Voorzitter

Naar boven