Bekendmaking ontwerp bestemmingsplan Tiendhoek II, herziening 2017, Lekkerkerk

Logo Krimpenerwaard

R e c t i f i c a t i e

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Tiendhoek II, herziening 2017, Lekkerkerk met ingang van 20 september 2017 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van 53 woningen mogelijk in het woongebied Tiendhoek II in Lekkerkerk. Dit bestemmingsplan vervangt het bestemmingsplan “Dorpskernen” (2013) dat nu voor het onderhavige gebied geldt.

Inzage

De desbetreffende stukken liggen met ingang van de dag volgend op de datum van bekendmaking zes weken ter inzage in het gemeentekantoor in Stolwijk. Voor het inzien van de stukken kunt u via het Klantcontactcentrum (tel. 14 0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. Het ontwerp bestemmingsplan kunt u ook bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BP1707DK021-ON01 en op de website van de gemeente www.krimpenerwaard.nl ->inwoners -> bouwen -> bestemmingsplannen.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder over het ontwerp bestemmingsplan een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 51, 2820 AB Stolwijk.

Stolwijk, 19 september 2017

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard,

mw. mr. M. Plantinga, secretaris,

mr. R.S. Cazemier, burgemeester

Naar boven