Ontwerp-omgevingsvergunning fiets- en vlonderbrug N207b

Logo Gouda

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij van plan zijn om, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a. sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), omgevingsvergunning  te verlenen voor het realiseren van een fiets- en vlonderbrug naast de N207 ter hoogte van Westergouwe. De brug over de Ringvaart zal de bestaande fietsroute over het Zuidplasviaduct vervangen.

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 21 september t/m 1 november 2017 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • -

    tijdens openingsuren bij de Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH), Thorbeckelaan 5, 2805 CA Gouda;

  • -

    digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.

     

Gedurende deze termijn is het voor eenieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent de omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeente Gouda, ter attentie van de afdeling Ruimtelijk Beleid en Advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het Omgevingsloket van de gemeente Gouda via telefoonnummer: 140182 of mail omgevingsloket@gouda.nl.

Gouda, 20 september 2017

Naar boven