Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning - nabij IJsseldijk-Noord 398 in Ouderkerk aan den IJssel

Logo Krimpenerwaard

De gemeente heeft op 5 september 2017 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer SXO-20170171 voor een omgevingsvergunning voor het oprichten van een woning op locatie nabij IJsseldijk-Noord 398 in Ouderkerk aan den IJssel.

In het ontwerpbesluit wordt de vergunning verleend.

Inzage  

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken kunt u raadplegen op de gemeentelijke website: www.krimpenerwaard.nl dan wel op de site www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken liggen ook ter inzage in het gemeentekantoor in Stolwijk, Dorpsplein 8. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken de heer J.A. Veldhuizen van afdeling Vergunning, toezicht en handhaving (via telefoonnummer 14 0182). De inzageperiode is 6 weken en start op 20 september 2017.

Procedure

U krijgt de tijd om binnen deze inzageperiode van 6 weken uw zienswijze schriftelijk (of mondeling) in te dienen bij burgemeester en wethouders. Vermeldt u daarbij het hierboven vermelde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan Gemeente Krimpenerwaard, Postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie, of het maken van een afspraak, kunt u ook contact opnemen via info@krimpenerwaard.nl of telefoonnummer 14 0182.

 

Stolwijk, 14 september 2017, Gemeente Krimpenerwaard, Afdeling Vergunning, Toezicht & Handhaving

Naar boven