Ontwerpbestemmingsplan ‘Carolus-De Herven, 1e herziening’

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het bestemmingsplan ‘Carolus-De Herven, 1e herziening’ (NL.IMRO.0796.0002312-1301) met ingang van 18 september 2017 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Slokker Vastgoed BV en GEM Carolus Den Bosch CV willen starten met de tweede fase van Carolus-De Herven in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Het geldende bestemmingsplan maakt vooral appartementen mogelijk. In plaats van appartementen willen beide ontwikkelaars echter grondgebonden woningen gaan bouwen. Ze hebben hiervoor een nieuw plan gemaakt. Voor dit nieuwe plan heeft de gemeente ’s-Hertogenbosch een ontwerpbestemmingsplan opgesteld.

Wilt u reageren?

In de periode dat een ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 6897956.

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u een afspraak maken met de heer L.J.A. Erps via telefoonnummer (073) 615 57 28 of met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw via telefoonnummer (073) 615 56 04.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl. (Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

Naar boven