Wijziging Verordening ruimte ivm plan Koningshof, Veldhoven

Logo Noord-Brabant

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben in hun vergadering van 12 september 2017 de ‘Wijziging Verordening ruimte ivm plan Koningshof, Veldhoven’ vastgesteld. Het planidentificatienummer van deze wijzigingsverordening is: NL.IMRO.9930.VrNBHB0861Koningsh-va01.

Inhoud

Het besluit is genomen op verzoek van de gemeente Veldhoven en bevat een beperkte kaartwijziging voor de Verordening ruimte Noord-Brabant. Hierdoor kan de gemeente het bestemmingsplan ‘NH Hotels Veldhoven’ vaststellen.

Het bestemmingsplan NH Hotels Veldhoven (Koningshof) bevat een herziening van de geldende bestemmingsplannen en een aanpassing van de grenzen van het Natuur Netwerk Brabant (NNB). Geconstateerd is dat op een aantal locaties in de randzone rond het terrein van Koningshof de grens van het NNB niet overeenkomt met de geldende situatie die in het nieuwe bestemmingsplan wordt voortgezet. De vaststelling van de wijziging van de Verordening ruimte Noord-Brabant zorgt ervoor dat de kaarten van deze verordening en het bestemmingsplan voortaan goed op elkaar aansluiten.

Beschikbaarheid en inzage van de stukken

U kunt de wijzigingsverordening raadplegen via de rechtstreekse linken hieronder:

1. ruimtelijkeplannen.brabant.nl

2. www.ruimtelijkeplannen.nl

 

’s-Hertogenbosch, 12 september 2017

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant,

de voorzitter,

Prof.dr. W.B.H.J. van de Donk

de secretaris,

Mw. Ir. A.M. Burger

Naar boven