Ontwerpbestemmingsplan Uithuizermeeden

Logo Eemsmond

 

Burgemeester en wethouders zijn voornemens het huidige bestemmingsplan Uithuizermeeden te actualiseren.

Het bestemmingsplan omvat grotendeels het dorp Uithuizermeeden (uitgezonderd het centrumgebied).

Hoofduitgangspunt is hoofdzakelijk het consolideren van de huidige situatie. Het bestemmingsplan maakt geen nieuwe grootschalige ontwikkelingen mogelijk.

Het bestemmingsplan bevat enige flexibiliteit door het opnemen van afwijkingsbevoegdheden en wijzigingsbevoegdheden. Bij toepassing hiervan staat de leefbaarheid en de inpasbaarheid in de (woon)omgeving voorop.

Ter inzage

Artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Van vrijdag 15 september 2017 tot en met donderdag 26 oktober 2017 ligt het ontwerp van het geactualiseerde bestemmingsplan Uithuizermeeden ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook downloaden van www.eemsmond.nl en is raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl via de link elders op deze pagina onder "Gerelateerde informatie".

Reacties

Tot en met donderdag 26 oktober 2017 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met  Ria Uilenberg van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595 437555). Bij afwezigheid kunt u contact opnemen met Bart Moes (0595 437 555)

Naar boven