Gemeente Nijkerk - Procedure hogere grenswaarden FORMTEXT      

Logo Nijkerk

Burgemeester en wethouders van Nijkerk maken bekend dat zij op 22-08-2017 overeenkomstig artikel 110a van de Wet geluidhinder (Wgh) hogere waarden hebben vastgesteld ten behoeve van het gebruiken van de panden op perceel Westerdorpsstraat 68a te Hoevelaken als woning.

Bijbehorende omgevingsvergunning (dossiernummer: 2017W1134) voorziet in de interne verbouwing van de panden aan de Westerdorpsstraat 68 in Hoevelaken waarbij er een verbouwing plaatsvindt van kantoor naar een woning. Uit het voor dit plan uitgevoerde akoestisch onderzoek blijkt dat vanwege wegverkeerslawaai een overschrijding van de voorkeursgrenswaarde aan de orde is en een procedure hogere grenswaarden gevolgd dient te worden. Op 06-09-2017 is de omgevingsvergunning voor het bouwen verleend en is ook het besluit op de hogere grenswaarde bekend gemaakt en in werking getreden.

Inzage

Het besluit hogere grenswaarden ligt vanaf woensdag 13-09-2017 ter inzage. De stukken zijn in te zien in de Publiekswinkel van het stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend op afspraak. Dit kan bij voorkeur via www.nijkerk.eu/afspraak of via telefoonnummer 14-033. Het besluit is tevens te raadplegen via www.nijkerk.eu/ruimtelijkeplannen.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen bezwaar maken tegen het besluit door dit schriftelijk kenbaar te maken. Het bezwaar kan worden ingediend gedurende een termijn van zes weken vanaf het moment van oorspronkelijke bekendmaking, te weten 06-09-2017. U kunt het bezwaarschrift verzenden naar:

Gemeente Nijkerk

Postbus 1000

3860 BA Nijkerk

Via de website, www.nijkerk.eu, zijn er ook mogelijkheden om digitaal bezwaar te maken.

 

Nijkerk, 07-09-2017

 

Naar boven