Bestemmingsplan Kozakkenkamp 33, gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Bestemmingsplan onherroepelijk

Het bestemmingsplan Kozakkenkamp 33, Ermelo, zoals dat door de gemeenteraad op 6 september 2017 is vastgesteld, heeft samen met het raadsbesluit en bijbehorende stukken met ingang van 20 juli 2017 tot en met 30 augustus 2017 ter inzage gelegen. Tijdens deze periode is geen beroep ingesteld. Het bestemmingsplan is hierdoor met ingang van 30 augustus 2017 onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de hoek Kozakkenkamp-Kostersland. In het plangebied is op dit moment de Volksuniversiteit Vuvera gevestigd, welke zal verhuizen naar een andere locatie. Binnen het nu geldende bestemmingsplan is er geen mogelijkheid voor de bouw van woningen.Het nieuwe bestemmingsplan gaat uit van de bouw van 10 rijwoningen, in 2 blokken van 5 woningen. De woningen worden in aansluiting met de huidige stedenbouwkundige opzet ingepast, waarbij ook de huidige speeltuin in het plangebied blijft behouden samen met een aangrenzende groenstrook. Tevens worden binnen het plangebied parkeerplaatsen voor de woningen aangelegd.

Het raadsbesluit en het bestemmingsplan kunt u inzien in het gemeentehuis. U moet hiervoor een afspraak maken met de afdeling Publiekszaken via www.ermelo.nl of telefonisch op 0341 56 73 21. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen op www.ermelo.nl/bestemmingsplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online) onder identificatienummer NL.IMRO.0233.BPkozakkenkamp-0401.

 

Ermelo, 11 september 2017.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven