Bestemmingsplan Oude Nijkerkerweg 23 gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Ontwerp bestemmingsplan ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat met ingang van 14 september 2017 tot en 25 oktober 2017 het ontwerp bestemmingsplan Oude Nijkerkerweg 23  en de daarbij behorende stukken, voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van de afdeling Publiekszaken van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online) met de volgende identificatienummer:

  • identificatienummer NL.IMRO.0233.BPonijkerkwg23-0301.

Bestemmingsplan Oude Nijkerkerweg 23

Dit bestemmingsplan maakt een terreinherinrichting aan de Oude Nijkerkerweg 23 mogelijk. Opstallen aan de Oude Nijkerkerweg 23 worden gesloopt en daarvoor in de plaats komt een nieuw “boerenerf” met een woonbestemming.

Gedurende bovenvermelde termijn kunnen belanghebbenden en ingezetenen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan. Voor het mondeling indienen van een reactie kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken.

Ermelo, 13 september 2017.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven