Zakelijke beschrijving anterieure overeenkomst

Logo Oost Gelre

Partijen:

  • Gemeente Oost Gelre, hierna te noemen “gemeente”,

  • Stichting manege Groenlo, hierna te noemen “initiatiefnemer”;

Datum overeenkomst: 17 augustus 2017

Projectinhoud:

Initiatiefnemer heeft een verzoek ingediend bij de gemeente om medewerking te verlenen aan de realisatie van een springtuin voor paarden aan de Avinkweg 5 te Lievelde.

Locatie:

De herziening van het bestemmingsplan die bedoeld is voor het plan van verzoeker bestaat uit het perceel bekend als gemeente Lichtenvoorde, sectie P, nummer 817 en kadastraal bekend gemeente Lichtenvoorde, sectie P, nummer 213 (deels).

Hoofdlijnen overeenkomst

  • Gemeente zal zich inspannen om de benodigde bestemmingsplanprocedure te doorlopen; uitgangspunt is dat initiatiefnemer de plankosten voor de bestemmingsplanprocedure zal uitbetalen;

  • Eventuele planschade, welke voortkomt uit de herziening van het bestemmingsplan voor de genoemde percelen komt voor rekening van initiatiefnemer;

  • In het plan is meegenomen dat initiatiefnemer het te ontwikkelen perceel landschappelijk inpast door middel van een erfinrichtingsplan.

Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Naar boven