Besluit hogere grenswaarden Stationsweg 45 Zwijndrecht

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken op grond van artikel 110c van de Wet geluidhinder bekend dat zij op 22 augustus 2017 hogere grenswaarden hebben vastgesteld ten behoeve van de functiewijziging van het voormalige kantoorpand aan de Stationsweg 45 naar wonen. Het besluit is nodig omdat de 30 woningen een hogere geluidbelasting zullen ondervinden ten gevolge van wegverkeerslawaai (maximaal 53 dB), railverkeerslawaai (maximaal 60 dB) en industrielawaai (maximaal 53 dB(A)). Het ontwerpbesluit hogere grenswaarden heeft ter inzage gelegen en binnen de terinzagelegging zijn geen zienswijzen ontvangen.

Het besluit hogere grenswaarden en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 september 2017, gedurende 6 weken, ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag (uitgezonderd feestdagen) van 8.30 tot 17.00. Het besluit is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder bestemmingsplannen -> hogere grenswaarden).

Bezwaar maken

Tegen genoemde besluiten kunt u een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. U doet dat door een brief te sturen aan: Het college van burgemeester en wethouders van Zwijndrecht t.a.v. commissie Bezwaarschriften, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht. Dit moet gebeuren binnen zes weken na de dag van toezending aan de aanvrager (bij ieder besluit staat aangegeven op welke datum dit is gebeurd).

Voorlopige voorziening

Als u bezwaar hebt gemaakt kunt u, indien - gelet op de betrokken belangen - onverwijlde spoed dat vereist, een voorlopige voorziening (voorlopig oordeel van de rechter) aanvragen. U doet dat door een brief te sturen aan: de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Postbus 50959, 3007 BX Rotterdam. Aan het aanvragen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor natuurlijke personen (individuen) is dat €168,- en voor rechtspersonen (bijvoorbeeld bedrijven) is dat €334,-.

Nadere informatie

Meer informatie kunt u krijgen bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer: 14078 of per e-mail: gemeente@zwijndrecht.nl.

 

Zwijndrecht, 13 september 2017

Naar boven