Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Landelijk gebied, wijziging wielerbaan

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders Meierijstad maken op grond van artikel 3.9a jo 3.8. lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij in de vergadering van 29 augustus 2017 het bestemmingsplan Landelijk gebied, wijziging wielerbaan gewijzigd hebben vastgesteld.

 

Het gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan bevat de juridische-planologische regels om de uitbreiding van de aanwezige wielerbaan mogelijk te maken. Het plangebied betreft het perceel sectie N, nummer 91 (gelegen aan de Dopheiweg tussen de Zwembadweg en de Oude Molenheide).

 

In de zienswijzenota alsmede in het vaststellingsbesluit is een overzicht opgenomen van de wijzigingen ten opzichte van het ontwerp-bestemmingsplan.

 

Met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel. Tevens is het wijzigingsplan elektronisch raadpleegbaar op http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1943.BGS000WP0022017W-VG01

Binnen deze termijn van zes weken kan beroep tegen het collegebesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage door:

 

  • 1.

    belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp wijzigingsplan;

  • 2.

    belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan in te dienen. Tot deze categorie worden gerekend belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan.

     

     

Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

 

U kunt voor nadere informatie contact opnemen met het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 0413.

Veghel, 12 september 2017

Naar boven