Gemeente Borger-Odoorn, Valthe, Bestemmingsplan ‘Exloërweg ongenummerd te Valthe” - ontwerp

Logo Borger-Odoorn

 

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat het ontwerp- bestemmingsplan ‘Exloërweg ongenummerd te Valthe’ van 14 september 2017 tot en met 25 oktober 2017 ter inzage ligt.

 

Het bestemmingsplan is opgesteld voor de bouw van een bedrijfswoning ten behoeve van het Hotel restaurant Schuttershof op de hoeklocatie aan de Hoofdstraat en Exloërweg ten oosten van het Hotel restaurant Schuttershof en ten zuiden van de woning aan de Exloërweg 1 te Valthe.

 

Het bestemmingsplan is in te zien via de gemeentelijke website (onder Nieuws > Ter inzage) en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1681.09.BP0003-OW01 of in het Klantcontactcentrum.

 

Desgevraagd kan het bestemmingsplan ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de openingstijden worden ingezien. Maak daarvoor een afspraak met het Klantcontactcentrum.

 

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 3, 7875 ZG Exloo.

Naar boven