Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

Logo Edam-Volendam

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, af te wijken van het geldende bestemmingsplan Dorpskernen 2016 voor de bouw van een woning op het perceel Kwadijk 131a te Kwadijk.

Op deze aanvraag is de uitgebreide procedure van toepassing.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning omvat de volgende activiteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk, als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid, onder a Wabo;

  • het gebruiken van gronden en/of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan, als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid, onder c Wabo;

  • het maken van een inrit/uitweg, als bedoeld in artikel 2.2, eerste lid, onder 3 van de Wabo.

Het ontwerpbesluit en alle daarbij behorende stukken liggen vanaf maandag 11 september 2017 gedurende zes weken ter inzage van 8.30 uur tot 12.30 uur bij het loket van de afdeling VROM, Mgr. C. Veermanlaan 1f in Volendam. De stukken zijn ook digitaal te benaderen via de gemeentelijke website en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling hun zienswijzen kenbaar maken tegen het ontwerpbesluit.

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de sectie Ruimtelijke Ontwikkeling. Een schriftelijke zienswijze kan worden gezonden naar burgemeester en wethouders van Edam-Volendam, Postbus 180, 1130 AD in Volendam.

Edam-Volendam, 8 september 2017

Naar boven