Wijzigingsplan Hoeve Cultura

Logo Onderbanken

Ter visie legging ontwerp wijzigingsplan Hoeve Cultura

Zaaknummer: 13976| 22759

Burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 7 september 2017 gedurende een periode van zes weken het ontwerp “wijzigingsplan Hoeve Cultura” ter inzage ligt. 

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de uitbreiding van Hoeve Cultura. Hoeve Cultura wil de locatie uitbreiden. Tevens is er een stuk ontwikkelruimte meegenomen in het voorliggend plan.  

Het plangebied is gelegen in het buitengebied van de gemeente Onderbanken, ten westen van de kern Schinveld, plaatselijk bekend als Echterbaan 1a te Schinveld, kadastraal bekend als de percelen sectie C 130, 131, 536, 537, 793 en 794. De initiatiefnemer is de eigenaar van deze percelen. 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan als ook de onderliggende stukken kunnen gedurende de termijn van tervisielegging tijdens de openingstijden in het gemeentehuis te Schinveld worden ingezien. Voor het inzien buiten de openingstijden kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar, mevr. L. Malik, telefoon 045-5278750.  De stukken kunnen ook digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.onderbanken.nl > wonen, werken en leven > wonen en bouwen > bestemmingsplannen > Wijzigingsplan Hoeve Cultura of via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn= NL.IMRO.0881.BPHoeveCultura-ON01 

Zienswijze

Tijdens de termijn van inzage (tot en met 18 oktober 2017) kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kan gezonden worden aan de Gemeenteraad van de gemeente Onderbanken, Postbus 1090, 6450 CB te Schinveld. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar, mevr. L. Malik, telefoon 045-5278750.  

Schinveld 6 september 2017

Burgemeester en wethouders

Onderbanken

Naar boven