Ontwerpbesluit verlenen omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Logo De Marne

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente De Marne maakt bekend van plan te zijn de volgende omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), te verlenen:

•op het perceel Wierde 33, 9965 TA Leens voor het uitbreiden van de schuur en het vervangen van de kapconstructie. Het gaat om een omgevingsvergunning voor het verbouwen en voor het in enig opzicht wijzigen van een beschermd monument (artikel 2.1, lid 1, onder a en onder f van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

Inzage

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen van 8 september tot en met 19 oktober 2017 ter inzage bij: Gemeente De Marne, R. Ritzemastraat 2, 9965 ZG Leens

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar aanleiding van dit ontwerpbesluit naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de gemeente De Marne, R. Ritzemastraat 2, 9965 ZG Leens, telefoonnummer (0595) 575 500.

Beroep

U kunt in principe te zijner tijd alleen beroep instellen als u een zienswijze kenbaar heeft gemaakt.

Informatie

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met Gemeente De Marne, R. Ritzemastraat 2, 9965 ZG Leens, telefoonnummer (0595) 575 500.

Naar boven