Ontwerpbesluit ‘omgevingsvergunning uitbreidingbegraafplaats Vredehof, Vragenderweg 69b te Vragender’.

Logo Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat de aanvraag om omgevingsvergunning met de ruimtelijke onderbouwing voor de uitbreiding van een begraafplaats aan de Vragenderweg 69b te Vragender met ingang van 8 september 2017 voor iedereen ter inzage ligt (conform artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de activiteit handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening en voorziet in het uitbreiden van de bestaande begraafplaats van de Protestantse gemeente aan de Vragenderweg 69b te Vragender. De uitbreiding van de begraafplaats wordt landschappelijk ingepast.

De stukken kunnen worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde. Ook kunt u de stukken digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.oostgelre.nl of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1586.PBBUI1504-OW01. Daarnaast kunt u de planbestanden vinden op de website http://ruimtelijkeplannen.oostgelre.nl. De stukken liggen voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met 19 oktober 2017.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via nummer 0544-393478), en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent de projectafwijking naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Naar boven