Ontwerpbesluit omgevingsvergunning enontwerpbesluit Hogere Waarde Wet geluidhinder‘twee onder-één kapwoning hoek Beverwijkerstraatweg en Oude Haarlemmerweg in Castricum’

Logo Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerpbesluit Hogere Waarden Wet geluidhinder voor de bouw van een twee onder-één kapwoning op de hoek van de Beverwijkerstraatweg en de Oude Haarlemmerweg in Castricum zes weken ter inzage liggen.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit Hogere Waarde Wet geluidhinder liggen van 7 september t/m 18 oktober 2017 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl.

Zienswijze:

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen tegen zowel het ontwerpbesluit omgevingsvergunning als het ontwerpbesluit Hogere Waarde Wet geluidhinder bij het college van burgemeester en wethouders (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘Zienswijze Beverwijkerstraatweg hoek Oude Haarlemmerweg Castricum’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: dhr. K. Adema, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

Burgemeester en wethouders van Castricum

6 september 2017

Naar boven