Inspraak op het voorontwerp bestemmingsplan“Herziening Kudelstaart op onderdelen – Kudelstaartseweg 67-73”

Logo Aalsmeer

Burgemeester en wethouders van Aalsmeer maken bekend dat, overeenkomstig de Algemene inspraak- en participatieverordening Aalsmeer 2010, gelegenheid tot inspraak wordt geboden op het voorontwerp van het bestemmingsplan “Herziening Kudelstaart op onderdelen – Kudelstaartseweg 67-73”. In de periode van 8 september tot en met 5 oktober 2017 ligt het plan voor een ieder ter inzage.

Het plan voorziet in de herontwikkeling van een bestaande woning en aanvullend de bouw van maximaal vier nieuwe woningen op het perceel Kudelstaartseweg 67-73. Het stedenbouwkundig concept bestaat uit de inrichting van het perceel als een agrarisch bouwperceel. Dit houdt in dat de woningen bestaan uit een boerenwoning als hoofdgebouw en maximaal 4 woningen in de bijgebouwen, bestaande uit een hooiberg (1 woning) en een boerenschuur (3 woningen).

Ten behoeve van de ontwikkeling is een beeldkwaliteitsplan opgesteld. Dit plan dient te zijner tijd gelijktijdig met het bestemmingsplan door de gemeenteraad te worden vastgesteld als aanvulling op de Welstandsnota.

Voor de ontwikkeling dienen hogere waarden in het kader van de Wet geluidhinder te worden vastgesteld.

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken op de volgende wijzen voor een ieder ter inzage:

  • in digitale vorm via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatiecode: NL.IMRO.0358.10A-VO01, en

  • via de gemeentelijke website: http://0358.ropubliceer.nl/;

  • in papieren vorm bij de balie Burgerzaken in het gemeentehuis van Aalsmeer, Raadhuisplein 1. Voor openingstijden zie: http://www.aalsmeer.nl/baliebouwen;

  • bij de Balie Bouwen en vergunningen in het raadhuis van Amstelveen, Laan Nieuwer Amstel 1. Voor openingstijden zie: http://www.amstelveen.nl/baliebouwen.

Gedurende bovengenoemde inzagetermijn kunt u reageren op de stukken. U kunt uw reactie bij voorkeur schriftelijk indienen door deze te richten aan burgemeester en wethouders, Postbus 253, 1430 AG Aalsmeer of digitaal via de link http://ro0358.ropubliceer.nl/.

Eventueel kunt u uw reactie mondeling indienen. Hiervoor kunt u via het centrale nummer 0297 38 75 75 een afspraak maken.

Aalsmeer, 7 september 2017

Naar boven