Voorontwerp-bestemmingsplan Buitengebied Strijen 2017

Logo Oosterhout

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken ingevolge de Algemene inspraakverordening Oosterhout 2006 bekend, dat met ingang van donderdag 7 september 2017 gedurende vier weken voor eenieder voor inspraak ter inzage ligt het voorontwerp-bestemmingsplan Strijen 2017 (NL.IMRO.0826.BSPstrijen2017-VO01) met bijbehorende stukken.

Dit voorontwerp-bestemmingsplan heeft betrekking op de wijk Strijen. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrenst door de Bovensteweg, aan de westzijde door de Statendamweg, aan de oostzijde door de Pasteurlaan en aan de zuidzijde door de Strijenstraat. Het bestemmingsplan Strijen 2017 voorziet in de actualisatie van het bestemmingsplan Strijen, zoals dat is vastgesteld in 2007. Het bestemmingsplan omvat geen nieuwe ontwikkelingen.

De stukken kunnen gedurende te termijn van ter inzage legging worden ingezien bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout. Ook kunnen de stukken digitaal worden geraadpleegd via de website van de gemeente www.oosterhout.nl of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder (dus tot uiterlijk woensdag 4 oktober 2017) een schriftelijke of mondelinge inspraakreactie naar voren brengen.

Schriftelijke inspraakreacties dienen te worden gericht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout onder vermelding van “Inspraakreactie Voorontwerp-bestemmingsplan Strijen 2017”.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge inspraakreactie kan een afspraak worden gemaakt met de heer D.P.A.W. Van Dongen van de afdeling Stadsontwikkeling, telefoon 14 0162.

Over dit voorontwerp-bestemmingsplan wordt op donderdag 14 september 2017 tussen 17:00 uur en 20:00 uur een inloopavond gehouden in het gemeentehuis. De inloopavond wordt vorm gegeven door het voeren van één op één gesprekken met degenen, die zich voor een dergelijk gesprek aanmelden. Ook is er een mogelijkheid om u telefonisch te laten voorlichten. Indien u van één van deze mogelijkheden gebruik wenst te maken, kunt u contact opnemen met de heer D.P.A.W. van Dongen.

Oosterhout, 6 sept. 2017

Naar boven