Ontwerpvergunning, uitgebreide voorbereidingsprocedure, Abraham Kuyperhof nabij 43 in Wezep

Logo Oldebroek

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, medewerking te verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan. Dit voor het wijzigen van het gebruik van de bestemming (groen in wonen), het kappen van vier bomen en het plaatsen van een overkapping met schutting op een perceel aan de Abraham Kuyperhof nabij 43 te Wezep (zaaknummer 0269201700023).

Ontwerpvergunning (afwijking bestemmingsplan)

De ontwerpvergunning, de verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van woensdag 6 september 2017 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Oldebroek. De stukken zijn ook beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.oldebroek.nl

 

Iedereen kan van 6 september tot en met 17 oktober 2017 schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG te Oldebroek. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van de eenheid Dienstverlening, telefoonnummer: 14 0525.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Oldebroek, 5 september 2017

Naar boven