ONTWERP UITWERKINGSPLAN WESTERDEL 2017 EN ONTWERP BESLUIT HOGERE WAARDEN WET GELUIDHINDER UITWERKINGSPLAN WESTERDEL EN BIJLOORT 3

Logo Langedijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening ( Wro )het volgende bekend.

Met ingang van 5 september 2017 ligt het ontwerp uitwerkingsplan Westerdel en het ontwerp besluit vaststelling hogere waarden geluidsbelasting uitwerkingsplan Westerdel en Bijloort 3 gedurende zes weken voor belanghebbenden ter inzage.

Het uitwerkingsplan Westerdel 2017 richt zich op de gebieden die nog niet zijn uitgewerkt in h et plangebied Westerdel. De nog niet ingerichte gebieden cq uitgewerkte delen worden met dit uitwerkingsplan van een nieuw globaler kader voor de concrete invulling voorzien.

Het ontwerp uitwerkingsplan Westerdel en het ontwerp besluit hogere waarden wet Geluidhinder uitwerkingsplan Westerdel en Bijloort 3, ligt ter inzage op de volgende locaties:

  • de voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude, ter inzage.

  • de openbare bibliotheek Langedijk, Bosgroet 4 te Zuid-Scharwoude;

  • het Behouden Huys Oudkarspel, Dorpsstraat 850 te Oudkarspel;

  • dorpshuis De Geist, Vinkenlaan 7 te Sint Pancras.

Het ontwerp uitwerkingsplan is tevens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0416.UPWD2017-on01).

Gedurende de ter inzage termijn kan een belanghebbende schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG Noord-Scharwoude. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze dient u vóór het einde van de ter inzage termijn contact op te nemen met mevrouw M. Smit van de afdeling Beleid en Projecten voor het maken van een afspraak.

Naar boven