Rectificatie: ontwerpwijzigingsplan Udenhoutseweg 35, Helvoirt

Logo Haaren

Helvoirt

Udenhoutseweg 35, Helvoirt, kadastraal bekend gemeente Helvoirt, sectie D, nummers 1740, 1741, 4870, 4871.

Op 30 augustus 2017 is een bekendmaking geplaatst inzake het ontwerpbestemmingsplan ‘Udenhoutseweg 35, Helvoirt’. In voornoemde publicatie staat vermeld dat het ontwerpbestemmingsplan (met identificatienummer NL.IMRO.0788.WP17BGUdhw35-ON01) en de daarop betrekking hebbende stukken vanaf 31 augustus 2017 voor een duur van 6 weken voor iedereen ter inzage liggen in het gemeentehuis en digitaal te raadplegen zijn via www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl.

Rectificatie

Door technische problemen is de verkeerde situatietekening als bijlage bij de regels en toelichting gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl. Om deze fout te herstellen is het ontwerpwijzigingsplan tijdelijk van deze website gehaald, waarna het plan met de juiste bijlagen op zaterdag 2 september opnieuw is gepubliceerd. Al die tijd was op onze website (www.haaren.nl) en aan de balie van de Gemeentewinkel overigens wel de juiste versie van het wijzigingsplan inclusief bijlagen te raadplegen.

Om iedereen na publicatie van de juiste situatietekening op www.ruimtelijkeplannen.nl alsnog voldoende tijd te geven om zijn of haar zienswijzen kenbaar te maken, wordt de inzagetermijn van het ontwerpwijzigingsplan met een week verlengd. Dat betekent dat een ieder tot en met woensdag 18 oktober 2017 de tijd krijgt een zienswijze op het plan in te dienen.

Raadplegen wijzigingsplan

U kunt het plan digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer van het plan: NL.IMRO.0788.WP17BGUdhw35-ON01. Daarnaast is het plan digitaal raadpleegbaar op onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Verhuizen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” en zo komt u bij het wijzigingsplan. Ten slotte kunt u dit wijzigingsplan tijdens de openingsuren van het gemeentehuis analoog inzien bij de balie van de Gemeentewinkel. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411–62 72 82.

Indienen zienswijzen

Tijdens de termijn van ter inzage ligging (tot en met woensdag 18 september 2017) heeft iedereen de mogelijkheid om schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpwijzigingsplan deze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen moet een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0411-62 72 82. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Haaren, 4 september 2017

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven