Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning “Lemiers Rijksweg 1 te Lemiers”

Logo Vaals

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van de Algemene wet omgevingsrecht juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 20 januari 2017 gedurende 6 weken ter inzage ligt:

het ontwerpbesluit, met daarin het voornemen om de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen, en de aanvraag omgevingsvergunning voor het aanleggen van een parkeerterrein op het perceel, behorende bij het pand Lemiers-Rijkweg 1 te Lemiers, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie H, nummer 159, voor de volgende activiteiten:

– Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening;

– Uitvoeren van werk of werkzaamheden.

Dit ontwerpbesluit met bijlagen is opgesteld met het identificatienummer: NL.IMRO.0981.OVRijksweg1Lemiers-ON01

Inzage:

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 20 januari 2017 voor een periode van 6 weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 16:00 uur. Op andere dan genoemde tijden kan inzage plaatsvinden op afspraak met de afdeling Ruimte, cluster VROM. Tevens kunt u de bescheiden (identificatienummer NL.IMRO.0981.OVRijksweg1Lemiers-ON01) raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze:

Gedurende de terinzagelegging kunt u ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken een schriftelijke zienswijze sturen naar de gemeente Vaals, t.a.v. de afdeling Ruimte, postbus 450, 6290 AL Vaals, onder vermelding van zienswijze ontwerpbesluit Omgevingsvergunning Lemiers Rijksweg 1 te Lemiers. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Bouman, afdeling Ruimte, cluster VROM via telefoonnummer 043-3068555.

Naar boven