Ontwerpbestemmingsplan Cultureel Erfgoed, gemeente Loppersum

Logo Loppersum

Melding

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat vanaf 5 september 2017 het ontwerpbestemmingsplan 'Cultureel Erfgoed, gemeente Loppersum' gedurende zes weken ter inzage ligt. Het bestemmingsplan is opgesteld om het aanwezige culturele erfgoed in de gemeente Loppersum van een passende bescherming te voorzien. Onder aanwezig cultureel erfgoed wordt in dit geval verstaan: karakteristieke panden en gebieden, rijksmonumenten, beschermde dorpsgezichten en archeologische waarden.

Inzage

  • Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende zes weken op het gemeentehuis ter inzage, van 5 september tot en met 16 oktober 2017;

  • Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl, planidentificatienummer NL.IMRO.0024.00BP1002-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van Burgemeester en Wethouders gemeente Loppersum, Postbus 25, 9919 ZG Loppersum. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw K. Bakema en/of mevrouw T. Blokzijl, bereikbaar via telefoonnummer 0596-548200.

Vervolgprocedure

Het college van burgemeester en wethouders neemt de ingediende zienswijzen in behandeling. Indieners van een zienswijze zullen hierover schriftelijk worden geïnformeerd. Na behandeling van de zienswijzen stelt de raad het bestemmingsplan vast, waarna beroepsmogelijkheden openstaan bij de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State.

Burgemeester en wethouders

van de gemeente Loppersum

Naar boven