Omgevingsvergunning Achthovenerweg 41 a

Logo Leiderdorp

Burgemeester en Wethouders van Leiderdorp maken volgens artikel 3.12, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij een omgevingsvergunning (NL.IMRO.0547.OV8hovenerweg41ab-VG01) hebben verleend voor het realiseren van een loods, de verbouw van een jongveestal in afwijking van het geldende bestemmingsplan Polder Achthoven 2016. De locatie betreft Achthovenerweg 41A, te Leiderdorp. De omgevingsvergunning geldt voor de activiteiten:

1. bouwen en verbouwen (artikel 2.1 lid 1 sub a Wabo);

2. het uitvoeren van een werk, geen bouwwerk zijnde, of van werkzaamheden (artikel 2.1, lid 1, sub b Wabo).

3. planologische afwijking (artikel 2.1 lid 1 sub c Wabo).

4. inrichting of mijnbouwwerk oprichten of veranderen (artikel 2.1, lid 1, sub e Wabo).

De omgevingsvergunning is voor de activiteit ‘planologische afwijking’ op grond artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wabo verleend.

Inzage

De verleende omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken (dossiernummer 2017-0041-OG01) liggen vanaf 7 september 2017 tot en met 18 oktober 2017 ter inzage in het gemeentehuis in Leiderdorp voor beroep. De stukken kunt zelf tijdens openingstijden inzien bij de receptiebalie in het gemeentehuis, Willem-Alexanderlaan 1 Leiderdorp.

De verleende omgevingsvergunning is tevens te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via www.leiderdorp.nl. Een pdf-versie is te vinden op de gemeentelijke website via onderstaande link.

http://ro-online.leiderdorp.org/productie/NL.IMRO.0547.OV8hovenerweg41ab-VG01

Instellen beroep

Diegene die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerp omgevingsvergunning of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend kunnen beroep aantekenen bij de Rechtbank te Den Haag, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Het beroepschrift moet bevatten: naam en adres, datum, omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, kopie van het bestreden besluit, reden(en) van het beroep en een handtekening.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als sprake is van een spoedeisende zaak kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Den Haag, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Hiervoor moet u griffierecht betalen. Het verzoek moet bevatten: naam en adres, datum, besluit waartegen beroep is aangetekend, kopie van het bestreden besluit, kopie van het beroepschrift, reden(en) van het verzoek, handtekening.

 

Leiderdorp

6 september 2017

Naar boven