Ontwerpbestemmingsplan “Nieuw-Dijk, De Pontilaan 2”, Montferland

Logo Montferland

 

Burgemeester en wethouders van Montferland maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Nieuw-Dijk, De Pontilaan 2” met ingang van 7 september 2017 gedurende een termijn van zes weken, bij de receptie van het gemeentehuis in Didam (Bergvredestraat 10) voor een ieder ter inzage ligt en tevens via www.montferland.info en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen is.

Het bestemmingsplan beoogt de nieuwbouw van maximaal negen woningen op de locatie van de voormalige Antoniusschool in Nieuw-Dijk. De woningen zijn georiënteerd op het plein en de kerk. De openbare ruimte, die de nieuwe woningen ontsluit, vormt een verlengde van het plein. Het parkeren ten behoeve van de woningen vindt zoveel mogelijk op het eigen erf van de woningen plaats. Daarnaast is ruimte om in het plangebied openbare parkeerplaatsen, groen- en watervoorzieningen aan te leggen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van Montferland, Postbus 47, 6940 BA DIDAM. Desgewenst kan de zienswijze ook mondeling kenbaar worden gemaakt. In dat geval kan contact worden opgenomen met de afdeling Ontwikkeling, telefoon 0316-291391. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Didam, 6 september 2017,

Burgemeester en wethouders van Montferland.

Naar boven