Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Herinrichting terrein Meander Medisch Centrum – Maatweg 3

Logo Amersfoort

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan ‘Maatweg’, voor de herinrichting van het terrein van Meander Medisch Centrum. Deze herinrichting is nodig, vooruitlopend op een uitbreiding van het ziekenhuis en de verplaatsing van de ambulancepost naar de Maatweg.

De herinrichting zal bestaan uit het verharden van een deel van het terrein, dat momenteel een groene inrichting heeft, ten behoeve van het aan- en afrijden van ambulances. Daarnaast worden extra parkeerplaatsen aangelegd ten behoeve van de spoedeisende hulp, wordt de geluidswal aan de zijde van de Schans verlengd en wordt een fietspad verlegd. Voor deze aanpassingen aan de inrichting van het terrein moet één boom worden gekapt en worden zes bomen verplaatst.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt van 7 september tot en met 18 oktober 2017 voor een ieder ter inzage in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken in te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0307.OV00035-0201).

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage legging (van 7 september t/m 18 oktober 2017) kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning naar voren brengen.

Het schriftelijk indienen van een zienswijze kan op 2 manieren:

 

Een brief schrijven en deze per post verzenden naar:

Gemeente Amersfoort

Afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving

Postbus 4000

3800 EA Amersfoort

Vermeld in uw zienswijze op welk ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft.

 

Via het Online formulier:

Met dit formulier kunt u digitaal een zienswijze indienen, inloggen met DigiD is hierbij verplicht. Het formulier is te vinden op www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen bij de documenten over dit ontwerpbesluit. Als u uw zienswijze digitaal indient, krijgt u een bevestiging via het e-mailadres dat u heeft ingevuld. Uw zienswijze komt automatisch bij de juiste afdeling terecht. Meer weten over DigiD? Kijk op www.digid.nl.

Voor de procedure maakt het geen verschil of u een brief stuurt of een digitaal formulier invult. Uw zienswijze wordt op de zelfde manier behandeld.

Wilt u liever iemand spreken en uw zienswijze mondeling naar voren brengen, dan kunt u daarvoor

een afspraak maken bij de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving via telefoonnummer

14 033.

Naar boven