Ontwerp-besluit omgevingsvergunning en ontwerp-verklaring van geen bedenkingen inzake de nieuwvestiging van een varkenshouderij aan de Lieshoutseweg ongenummerd te Nijnsel (gemeente Meierijstad).

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van gemeente Meierijstad maken bekend dat zij op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wet Algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het afwijken van het geldende bestemmingsplan ten behoeve van de nieuwvestiging van een vleesvarkensbedrijf op de locatie plaatselijk bekend Lieshoutseweg ong. te Nijnsel (gemeente Meierijstad), kadastraal bekend gemeente Sint-Oedenrode perceel sectie K nummers 297, 303 (ged) en 493 (ged.).

 

De onderhavige aanvraag om omgevingsvergunning voorziet in de oprichting van een varkenshouderij met 4 stallen, een loods, overige voorzieningen ten behoeve van de varkenshouderij en het aanleggen van een uitweg.

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 13 juli 2017 besloten een ontwerp-verklaring van geen bedenkingen af te geven.

De aanvraag om omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

 

  • -

    planologische afwijking

  • -

    bouwen

  • -

    uitweg (inrit)

  • -

    milieu

  • -

    gebiedsbescherming

 

Ter inzage

De aanvraag, het ontwerp-besluit omgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing, het ontwerp van de Verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad van Meierijstad en de overige stukken liggen met ingang van vrijdag 1 september 2017 gedurende zes weken (tot en met donderdag 12 oktober 2017) voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden.

 

Tevens zijn de genoemde stukken digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website:

www.meierijstad.nl/varkenshouderij-lieshoutseweg-nijnsel

 

 

 

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken.

Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met J. den Otter van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer (0413) 381 827.

   

Veghel, 29 augustus 2017

 

Publicatie in:

  • 1.

    Gemeenteblad Meierijstad

  • 2.

    Staatscourant

Naar boven