Publicatietekst ontwerpbestemmingsplan ruimte voor ruimte Henegouwerweg nabij 100

Logo Waddinxveen

Burgemeester en wethouders hebben op 22 augustus 2017 ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘ruimte voor ruimte Henegouwerweg nabij 100’.

Dit ontwerpbestemmingsplan is opgesteld met als doel om op het perceel Henegouwerweg nabij 100 (zie afbeelding) één woning planologisch mogelijk te maken. De tuin, welke uit iets meer vierkante meter bestaat dan kavels in de omgeving, en het water zijn op de onderstaande manier ontworpen en bestemd om voor voldoende ruimte tussen de woning en het omliggende sierteeltgebied te zorgen. Voor de exacte ligging wordt u verwezen naar de stukken.

 

Figuur 1 Henegouwerweg nabij 100

Vanwege de beperkte omvang van het plan wordt geen voorontwerpprocedure doorlopen

Raadplegen van het ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘ruimte voor ruimte Henegouwerweg nabij 100’ (NL.IMRO.0627.bphwegnabij100-0301) wordt met ingang van 31 augustus 2017 gedurende zes weken (tot en met 12 oktober 2017) ter inzage gelegd en is raadpleegbaar via de computer in de hal van het gemeentehuis. De openingstijden staan op gemeentelijke website www.waddinxveen.nl. Tevens is het in te zien via ruimtelijkeplannen.nl.

Tegelijk met het ontwerpbestemmingsplan wordt het ontwerpbesluit Hogere Waarden Wet geluidshinder ter inzage gelegd. De stukken kunt u vinden onder ‘Ontwerpbesluit vaststellen Hogere Waarden Wet geluidshinder’ bij de te downloaden stukken.

Zienswijzen

U kunt tot 12 oktober 2017 schriftelijk of mondeling uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Waddinxveen, Postbus 400, 2740 AK te Waddinxveen onder vermelding van ‘ontwerpbestemmingsplan Henegouwerweg nabij 100’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer X. Leenheer via telefoonnummer 14 0182. Uw zienswijzen wordt betrokken in de procedure die leidt tot het bestemmingsplan. Alle tijdig binnengekomen zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan worden geanonimiseerd, samengevat en gebundeld.

Voor meer informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, de heer X. Leenheer via telefoonnummer 14 0182 of via het e-mailadres x.leenheer@waddinxveen.nl.

Waddinxveen, 31 augustus 2017

Naar boven