Vastgesteld wijzigingsplan Benedenkerkseweg 125, Stolwijk

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het vastgestelde wijzigingsplan Benedenkerkseweg 125, Stolwijk, met ingang van 30 augustus 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het wijzigingsplan voorziet in het slopen van de bestaande boerderij en alle opstallen op het perceel Benedenkerkseweg 125 en het daarvoor in de plaats terugbouwen van twee vrijstaande woningen met bijgebouwen.

Beroep

De desbetreffende stukken liggen met ingang van 30 augustus 2017 zes weken ter inzage in het gemeentekantoor te Stolwijk. Voor het inzien van de stukken kunt u via het Klantcontactcentrum

(tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. Het vastgestelde wijzigingsplan kunt u ook bekijken op de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl/bestemmingsplannen onder de kop Stolwijk. Ook staat het plan op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatie nummer NL.IMRO.1931.BPW1610BG012-VG01.

Tijdens de inzagetermijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Nu tegen het ontwerp wijzigingsplan geen zienswijzen zijn ingediend kan alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerp plan in te dienen. Als u beroep instelt, kunt u tevens verzoeken om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van genoemde Afdeling. Voor zowel het instellen van beroep als het doen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Vastgestelde hogere waarden geluid.

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard hebben het volgende besluit genomen:

-Benedenkerkseweg 125 in Stolwijk: het vaststellen van een hogere geluidswaarde voor het realiseren van twee woningen. Het besluit tot het vaststellen van een hogere waarde wordt gecombineerd met het vaststellen van het wijzigingsplan Benedenkerkseweg 125, Stolwijk.

Dit besluit en de daarbij behorende stukken kunt van 30 augustus tot en met 25 juli 2017 inzien in het gemeentekantoor te Stolwijk.

Binnen deze termijn kunt u beroep tegen het hogere waarden besluit instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een besluit blijft van kracht wanneer u beroep instelt, tenzij u een voorlopige voorziening aanvraagt bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In beide gevallen moet u een bepaald bedrag (griffierecht) betalen.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • -

    Belanghebbenden die eerder zienswijzen hebben ingebracht over het ontwerpbesluit;

  • -

    Belanghebbenden die het niet eens zijn met de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit;

  • -

    Belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat waren hun zienswijzen in te brengen over het ontwerpbesluit.

Voor het inzien van de stukken kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Stolwijk, 29 augustus 2017

Burgemeester wen wethouders van Krimpenerwaard,

mw. mr. M. Plantinga, secretaris

mr R.S. Cazemier, burgemeester

Naar boven