Ontwerpomgevingsvergunningmet ontwerp ruimtelijke onderbouwingvoor het bouwen van een 18 appartementen met bijbehorende voorzieningen aan de Notaris Kruytstraat 10,Berkel en Rodenrijs, Lansingerland

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat de ontwerpomgevingsvergunning voor de bouw van 18 appartementen met bijbehorende voorzieningen aan de Notaris Kruytstraat 10 te Berkel en Rodenrijs (W-2017-0150) met de daarbij behorende (ontwerp)ruimtelijke onderbouwing (met bijbehorende stukken) ter inzage worden gelegd.

Beschrijving bouwplan

De aanvraag omgevingsvergunning betreft de bouw van 18 appartementen aan de Notaris Kruytstraat 10 in Bergschenhoek, op het terrein van o.a. de voormalige bibliotheek. Dit terrein wordt begrensd door de Not.Kruytstraat met bebouwing aan de noord-, oost- en zuidzijde en de bebouwing van de Bachplaats in het westen.

Zienswijzen

U kunt de stukken vanaf dinsdag 29 augustus tot en met maandag 9 oktober 2017 inzien:

• www.ruimtelijkeplannen.nl {http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1621.W20170150-ONTW}

• Ruimtelijke plannen Lansingerland (http://1621.roview.net/)

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen tegen de ontwerpomgevingsver-gunning met ruimtelijke onderbouwing. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van burgemeester en wethou-ders, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0109P01/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Crisis- en herstelwet

Deze omgevingsvergunning valt onder de bepalingen van de Crisis- en herstelwet. Dit houdt onder meer in dat de bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zijn.

Naar boven