Wijzigingsplan “Colmont 1 te Voerendaal”

Logo Voerendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het navolgende wijzigingsplan is vastgesteld:

 

Wijzigingsplan “Colmont 1 te Voerendaal”. (zaaknummer 4819)

 

Het plan regelt de uitbreiding van de agrarische bouwkavel op het perceel Colmont 1 6367 HE te Voerendaal.

 

Het plan is gewijzigd door op de verbeelding en in de planregels de aanduiding ‘specifieke vorm van agrarisch uitgesloten – dierenverblijf’ op te nemen alsmede door zuidwaartse verplaatsing op de verbeelding van de aanduiding ‘caravanstalling’.

 

Inzagelegging:

Het gewijzigde wijzigingsplan ligt met ingang van 31 augustus 2017 tot en met 11 oktober 2017 ter inzage via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. (planidentificatienummer (ID) NL.IMRO.0986.WPColmont1-VA01) en tijdens openingsuren van het Klantcontactcentrum (KCC) in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Voerendaal.

 

Beroepstermijn:

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan is beroep mogelijk gedurende bovengenoemde zes weken van inzagelegging. Het beroep moet worden ingesteld bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan uitsluitend worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht, belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening een zienswijze naar voren te brengen en elke belanghebbende, voor zover het beroep is gericht op de aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe moet binnen de beroepstermijn, door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Voerendaal, 30 augustus 2017

Burgemeester en wethouders gemeente Voerendaal,

Naar boven