Ontwerpplan “Smallekamplaan Appartementencomplex C”

Logo Uitgeest

Gebied: nabij de Smallekamplaan- Waldijk

Naam plan: Ontwerp-plan Smallekamplaan complex C

Plannummer: NL.IMRO.0450.OVSmallekamplaanC-ON01

Datum c ollege besluit: 8 augustus 2017

Aanleiding en inhoud :

Omdat het appartementencomplex een andere opzet heeft gekregen past het appartementencomplex niet binnen de huidige regels van het bestemmingplan “Appartementen Smallekamplaan”. Hiervoor dient er een uitgebreide Wabo-procedure te worden gevoerd om de beoogde wijzigingen door te voeren.

Omdat het een project betreft waarvoor reeds een ruimtelijk beleidskader (lees: bestemmingsplan Appartementen Smallekamplaan)aanwezig is, is er op basis van het raadsbesluit van 26 april 2012 (R2012.0011) geen afgifte van een verklaring van geen bedenkingen nodig door de gemeenteraad.

De gemeenteraad heeft in 2012 een aantal gevallen vastgesteld waarvoor geen verklaring van geen bedenkingen door de gemeenteraad is vereist.

Raadplegen

U kunt het ontwerp plan “Smallekamplaan complex C” digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (externe site). Het plan en de bijbehorende stukken liggen vanaf 28 augustus 2017 gedurende 6 weken ter inzage. Tot slot liggen de stukken tijdens de openingstijden ter inzage bij de publieksbalie van de gemeente Uitgeest.

Rechtsbescherming

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder tegen het ontwerp plan een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de College van burgemeester en wethouders van Uitgeest, Postbus 7, 1910 AA Uitgeest.

Meer informatie

Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw J. Francke, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Team Plannen & Projecten.

Naar boven