Ontwerpbesluit ‘Herinrichting Meidoornveld’

Logo Capelle aan den IJssel

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de ontwerpverklaring van geen bedenkingen (=principeakkoord) en de ontwerpbeschikking ‘herinrichting Meidoornveld’ ter inzage wordt gelegd.

Plangebied/ zakelijke inhoud

De ‘herinrichting Meidoornveld’ heeft betrekking op een deel van het openbaar gebied dat als particuliere zijtuin bij de woning van Meidoornveld 144 wordt gevoegd (feitelijk al uitgevoerd).

Waar en wanne er kunt u het ontwerp bekijken?

De aanvraag, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de ontwerpbeschikking inclusief de ruimtelijke onderbouwing ligt met ingang van 24 augustus 2017 gedurende 6 weken, op werkdagen ter inzage:

  • 1.

    op www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • 2.

    bij het Informatiecentrum van het gemeentehuis op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Heeft u vragen, opmerkingen, correcties en/of (gewenste) aanpassingen in het ontwerp plan?

Zienswijzen

U kunt vanaf 24 augustus 2017 tot en met 4 oktober 2017 bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad, dit doet u door:

  • 1.

    het reactieformulier in te vullen (zoeken op www.capelleaandenijssel.nl,op bekendmaking 23 augustus 2017)

  • 2.

    het sturen van een brief aan de gemeenteraad, postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel, onder vermelding van OVVGB Herinrichting Meidoornveld).

Hoe gaat het verder?

Zienswijzen (reacties) over de ontwerpbeschikking en ontwerpverklaring van geen bedenkingen worden gericht aan de gemeenteraad. De gemeenteraad neemt daarover een besluit en geeft de definitieve verklaring van geen bedenkingen af (= definitieve akkoord). Daarna kan de aanvraag omgevingsvergunning voor de herinrichting Meidoornveld (nr. 144) worden verleend (= de beslissing op bezwaar).

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met mevrouw M.E. Smits via telefoonnummer (010) 2848792 of de heer C. Sonderen via (010) 2848659, afdeling Stadsontwikkeling/Stadsbeheer. U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier onder vermelding van M.E.Smits/ C.Sonderen.

Naar boven