Wet milieubeheer, m.e.r.-beoordelingsbesluit

Logo Aa en Hunze

Aanmeldnotitie m.e.r .-beoordeling

Op 10 mei 2017 is een aanmeldnotitie ingekomen voor het uitbreiden van een reeds bestaand akkerbouw- en vleeskuikenbedrijf van Maatschap H.H. Hagting en H. Dilling aan de Amerweg 64 in Grolloo. De uitbreiding met 2 nieuwe pluimveestallen is een activiteit die is onderworpen aan een m.e.r.-beoordelingsplicht door het bevoegd gezag ingevolge het Besluit milieu-effectrapportage en artikel 7.2 van de Wet milieubeheer. De aanmeldnotitie vormt een onderdeel van de voorbereiding van een aanvraag omgevingsvergunning.

Besluit

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Aa hebben met betrekking tot het initiatief besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld omdat de voorgenomen activiteit niet leidt tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen tijdens de openingstijden vanaf donderdag 24 augustus 2017 zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. Op afspraak is inzage buiten openingstijden mogelijk. De stukken zijn tevens digitaal in te zien op www.aaenhunze.nl/Bestuur/Regelingen_en_bekendmakingen/Actuele_Bekendmakingen.

Bezwaar

Op grond van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht is dit besluit niet vatbaar voor bezwaar en beroep tenzij belanghebbenden rechtstreeks in hun belang worden getroffen. Bezwaren tegen dit besluit kunnen te zijner tijd wel door een ieder kenbaar worden gemaakt in de procedure voor de omgevingsvergunning.

Naar boven