Ontwerp bestemmingsplan “Parapluplan 2017”

Logo Uitgeest

Gebied: Het gehele grondgebied van Uitgeest

Naam bestemmingsplan: Ontwerp-bestemmingsplan Parapluplan 2017

Plannummer: NL.IMRO.0450.BPparaplu2017-ON01

Datum raadbesluit: 29 juni 2017

Aanleiding en inhoud :

Er zijn een aantal redenen waarom besloten is een paraplu bestemmingsplan op te stellen. Eén van de redenen is dat de bestemmingsplannen van Uitgeest gezien de ouderdom (minder dan 10 jaar oud) nog niet op de nominatie staan van een nieuwe integrale herziening / actualisatie. Besloten is dus om dit middels een zogenaamd paraplu-bestemmingsplan te doen. In de loop van de tijd zullen de regels van het paraplubestemmingsplan bij de komende actualisaties van de onderliggende bestemmingsplannen worden meegenomen, waardoor de werking van dit parapluplan uiteindelijk vervalt.

In het bijgevoegde ontwerp paraplu-bestemmingsplan worden de onderstaande onderwerpen geregeld.

Parkeren, Standplaatsen, Dakkapellenregeling, Internetdetailhandel, Tijdelijke huisvesting van seizoenarbeiders

Raadplegen

U kunt het ontwerp bestemmingsplan “Parapluplan 2017” digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (externe site). Het vastgestelde bestemmingsplan en het raadsbesluit van 30 juni 2016 liggen vanaf 25 augustus 2017 gedurende 6 weken ter inzage. Tot slot liggen de stukken tijdens de openingstijden ter inzage bij de publieksbalie van de gemeente Uitgeest.

Rechtsbescherming

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder tegen het ontwerp bestemmingsplan een mondeling of schriftelijke zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Uitgeest, Postbus 7, 1910 AA Uitgeest.

Meer informatie

Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer B. Visser, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Team Plannen & Projecten 06-25756261.

Naar boven