Rectificatie publicatie 16 augustus 2017 van het voornemen en het voorontwerpbestemmingsplan “Achterweg tussen 55 en 57” te Herwijnen

Logo Lingewaal

Voorbereiding bestemmingsplan.

Volgens artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders van Lingewaal bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de realisatie van één vrijstaande woning op perceel U1561 te Herwijnen. Het plangebied bevindt zich in het buitengebied van de gemeente Lingewaal, ten oosten van de kern Herwijnen. Het plangebied grenst direct aan Herwijnen Oost.

 

Met in acht neming van artikel 1.3.1., lid 2, Bro melden wij dat wij geen gelegenheid bieden om zienswijzen omtrent het voornemen tot het voorbereiden van het bestemmingsplan naar voren te brengen en dat wij de betrokken onafhankelijke instanties niet in de gelegenheid stellen advies uit te brengen over dit voornemen.

 

Ter inzage legging voorontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken de ter inzage legging bekend van het voorontwerpbestemmingsplan “Achterweg tussen 55 en 57” te Herwijnen met als planidentificatienummer NL.IMRO.0733.BpHwnAchterweg55a-VO01, zoals bedoeld in de Inspraakverordening Lingewaal 2005.

 

Toelichting

Op het perceel gelegen aan de Achterweg in Herwijnen tussen nummer 55 en 57 heeft de gemeente het voornemen om één woning te realiseren. Het perceel heeft op dit moment de bestemming agrarisch en het is niet toegestaan hier een woning te bouwen. Om deze reden wordt een nieuw bestemmingsplan voorbereid.

 

Rectificatie periodeter inzage legging

Vanaf 24 augustus 2017 ligt het voorontwerpbestemmingsplan “Achterweg tussen 55 en 57” te Herwijnen gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis tijdens openingstijden. Buiten openingstijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345-634000. Daarnaast kunt u kennisnemen van het voorontwerpbestemmingsplan via de gemeentelijke website www.lingewaal.nl (bestemmingsplannen/plannen in procedure) en op ruimtelijkeplannen.nl (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0733.BpHwnAchterweg55a-VO01).

 

Inspraak

Tijdens de termijn van ter inzage legging (24-08-2017 t/m 4-10-2017) kunt u, bij voorkeur schriftelijk, een inspraakreactie indienen bij burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen.

Naar boven