Vaststelling wijzigingsplan ‘Koningsstraat 3 Opheusden’

Logo Neder-Betuwe

(Kennisgeving art. 3.9a Wet ruimtelijke ordening)

Van 24 augustus 2017 tot en met 4 oktober 2017 ligt voor een ieder ter inzage het op 8 augustus 2017 door het college gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan “Koningsstraat 3 Opheusden”.

 

Het plangebied van het wijzigingsplan is gelegen aan de Koningsstraat 3 in Opheusden (locatie voormalig restaurant). Op deze locatie is momenteel een appartementengebouw (11 appartementen) toegestaan. Het wijzigingsplan maakt de realisatie van 3 grondgebonden woningen mogelijk (één vrijstaande woning en een twee-onder-één kap woning).  

Schriftelijk beroep: tijdens inzagetermijn en mogelijk door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpplan bij het college kenbaar maakten alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest; en door belanghebbenden die het niet eens zijn met de wijzigingen die het college van burgemeester en wethouders hebben aangebracht bij de vaststelling. Adres: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven. 

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt een besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Opheusden, 23 augustus 2017

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven