Ontwerpbestemmingsplan “Paltzerweg 203a”, Zeist

Logo Zeist

Het ontwerpbestemmingsplan “Paltzerweg 203a” is vanaf donderdag 24 augustus gedurende zes weken in te zien in de publiekshal van de gemeente aan Het Rond 1 te Zeist. Burgemeester en wethouders maken dit bekend op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.zeist.nl/bestemmingsplannen. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.BPPaltzwg203a-OW01.

Plangebied

Het plangebied betreft het terrein naast Paltzerweg 203 te Den Dolder en beoogt de realisatie van één nieuwe woning met behoud van de groene uitstraling van deze hoek.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen een zienswijze kenbaar maken. Dit kan naar keuze schriftelijk, mondeling of digitaal via www.zeist.nl/zienswijze. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar Gemeente Zeist, t.a.v. Team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 030. Van een mondelinge reactie wordt een verslag gemaakt.

Naar boven