Gemeente Giessenlanden, verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure Minkeloos 6 te Noordeloos, Giessenlanden

Logo Giessenlanden

Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Uitgebreide voorbereidingsprocedure Minkeloos 6 Noordeloos.

 

Burgemeester en wethouders van gemeente Giessenlanden maken bekend dat zij op 11 juli 2017 in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de omgevingsvergunning heeft verleend voor de volgende activiteiten:

Activiteit: Bouwen (art. 2.1, lid 1 onder a Wabo) & Planologisch afwijken (art. 2.1, lid 1 onder c Wabo)

Voor : Het bouwen van een bijgebouw met oppervlakte 225m2 en gebruik als kleinschalige meubelmakerij

Locatie : Minkeloos 6 te Noordeloos, Giessenlanden

Type : Uitgebreide voorbereidingsprocedure

 

De verleende omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 18 augustus 2017 gedurende zes weken ter inzage in het Gemeentekantoor te Hoornaar (t/m donderdag 28 september 2017). De verleende omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn in te zien op het gemeentekantoor van gemeente Giessenlanden. Het besluit is digitaal gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID: NL.IMRO.0689.PB8020-vast

 

Het besluit is op een aantal onderdelen uitgebreid en nader toegelicht. Ook is een aantal aanvullende voorschriften opgenomen, die de kleinschaligheid waarborgen. 

Beroep

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de ontwerpbeschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan, beroep aantekenen bij de Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BL Rotterdam. Uw beroepsschrift dient voorzien te zijn van uw naam en adres, de datum, en tegen welk besluit uw beroep zich richt en de redenen van uw beroep. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken.

Digitaal beroep instellen bij de rechtbank is ook mogelijk via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx. Daarvoor heeft de indiener wel een elektronische

handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

Voorlopige voorziening

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het instellen van beroep is verstreken. Het indienen van een beroepschrift houdt het in werking treden van de beschikking niet tegen. Heeft een belanghebbende er belang bij dat deze beschikking niet in werking treedt, dan kan de belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend, de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht (Postbus 50959, 3007 BX Rotterdam) verzoeken om een voorlopige voorziening (tijdelijke beslissing) te treffen. De beschikking treedt dan niet in werking voordat de Voorzieningenrechter een uitspraak heeft gedaan. Voor de behandeling van het verzoek wordt door de rechtbank een bedrag aan griffierecht geheven.

Digitaal de Voorzieningenrechter verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen is ook mogelijk via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx. Daarvoor heeft de indiener wel een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven