Ontwerp-wijzigingsplan Schapenatjesduin

Logo 's-Gravenhage

In het bestemmingsplan Kijkduin - Ockenburgh is voor de locatie Schapenatjesduin Oost een wijzigingsbevoegdheid opgenomen. De wijzigingsbevoegdheid maakt de realisatie van maximaal 120 grondgebonden woningen mogelijk. Het plangebied van onderhavig wijzigingsplan omvat een deel van het wijzigingsgebied. In dit gebied wordt de realisatie van 55 woningen mogelijk gemaakt. Het betreffen vrijstaande en geschakelde grondgebonden woningen. De kavels zullen in het kader van kleinschalig opdrachtgeverschap worden uitgegeven.

Terinzagelegging

Het ontwerp-wijzigingsplan Schapenatjesduin wordt op grond van artikel 3.9a, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening voor iedereen met ingang van 22 augustus t/m 2 oktober 2017 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • -

    op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • -

    op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen, onder Wijzigings- en uitwerkingsplannen > Stadsdeel Loosduinen > Schapenatjesduin;

  • -

    digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdagavond ook alleen op afspraak van 16.00 tot 20.00 uur).

Eenieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U dient uw zienswijze te richten aan burgemeester en wethouders van Den Haag, p.a. Postbus 12655, 2500 DP Den Haag. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer: 070 - 353 4397. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Inloopbijeenkomst

Voor dit wijzigingsplan wordt op dinsdag 12 september 2017 van 17:00 uur tot 19:00 uur een inloopbijeenkomst gehouden in het Hotel NH Atlantic Den Haag, Deltaplein 200, 2554 EJ Den Haag.

Den Haag, 18 augustus 2017

Burgemeester en wethouders van Den Haag,

namens dezen

Dienst Stedelijke Ontwikkeling,

Expert van de afdeling Juridische Zaken,

mr. R. Sakkee

Naar boven