Gemeente Landgraaf – Anterieure overeenkomst bedrijventerrein Strijthagen

Logo Landgraaf

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6.24, lid 3, Wet ruimtelijke ordening (Wro), in combinatie met artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening, maken burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf het volgende bekend. Er is door de gemeente Landgraaf een anterieure overeenkomst afgesloten ten einde te waarborgen dat de kosten, samenhangende met de realisatie van het (ontwerp)bestemmingsplan “2e Partiële herziening bestemmingsplan bedrijventerrein Strijthagen” (NL.IMRO.0882.BPPARHRZ2BDTSTRTHG-ON01) door de initiatiefnemer worden gedragen en de gemeentelijke (exploitatie)kosten worden verhaald. Verder zijn in de anterieure overeenkomst afspraken gemaakt over de locatie-eisen ter plaatse.

Voormeld bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van de bestaande winkelvestiging aan de Minckelersstraat 1. Op het tegenover gelegen perceel Minckelersstraat 2a is een nieuwe vestiging voorzien met magazijnen en een parkeervoorziening. Het bestaande pand wordt omgebouwd tot magazijn, het bestaande parkeerterrein blijft gehandhaafd. Vanwege de extra verkeersgeneratie is ter plaatse van het kruispunt Einsteinstraat – Minckelersstraat een enkelstrooksrotonde voorzien.

De zakelijke beschrijving van de inhoud van de anterieure overeenkomst ligt met ingang van 17 augustus 2017 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klant Contact Centrum van de gemeente Landgraaf. De zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst is eveneens in elektronische vorm te raadplegen via de gemeentelijke website www.landgraaf.nl.

Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de anterieure overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Naar boven