Ontwerp bestemmingsplan Europaweg 1d, Bodegraven

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening een nieuwe ontwikkeling bekend. Het bestemmingsplan maakt de uitbreiding van Goedhart Motoren mogelijk en voorziet in een juiste aanduiding ‘detailhandel volumineus’ binnen de enkelbestemming ‘Bedrijf’. Het bedrijf is gelegen op het perceel Europaweg 1d te Bodegraven, kadastraal bekend gemeente Bodegraven, sectie F, nummers 4033, 4047 en 4354.

Plan bekijken / reageren

Het ontwerp bestemmingsplan, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van donderdag 26 januari t/m woensdag 8 maart 2017, gedurende zes weken ter inzage. U kunt het ontwerp bestemmingsplan inzien:

  • Het ID-nummer van het ontwerp wijzigingsplan is: NL.IMRO.1901.Europaweg1d-BP40;

  • Digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: http://ruimtelijkeplannen.bodegraven-reeuwijk.nl (ontwerp bestemmingsplan Europaweg 1d te Bodegraven);

  • Op papier (inclusief de onderliggende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantcontactcentrum (KCC) aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

Tijdens deze periode kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw M. Meijer of het cluster Ruimtelijke Ordening, bereikbaar via telefoonnummer: (0172) 522 522.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als u een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.

Naar boven