Ontwerpwijzigingsplan Boksheidsedijk-Rosheuvel, Boksheidsedijk 6

Logo Eersel

Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan “Boksheidsedijk-Rosheuvel, Boksheidsedijk 6” met ingang van 17 augustus 2017 tot 28 september 2017 ter inzage ligt in het gemeentehuis. Het ontwerp met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.eersel.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.WPEbhd62035-ONTW.

Waar gaat het wijzigingsplan over?

Het plan is de toepassing van een wijzigingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan Rosheuvel-Boksheidsedijk. Het wijzigingsplan maakt de bouw mogelijk van twee (extra) woningen op het perceel Boksheidsedijk 6.

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan een belanghebbende schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders, postbus 12, 5520 AA Eersel. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken, u moet dan -ook binnen de genoemde termijn- contact opnemen met Bas Joosten, afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, te bereiken via (0497) 531 300.

 

Naar boven