Ontwerpuitwerkingsplan “Uitbreidingsplan Nuenen-West, uitwerkingsplan 2”, ontwerpbesluit Hogere grenswaarden gemeente Nuenen, Gerwen, Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ontwerpuitwerkingsplan

Het ontwerpuitwerkingsplan “Uitbreidingsplan Nuenen-West, uitwerkingsplan 2” maakt de bouw mogelijk van maximaal 158 woningen in bouwveld D van het plangebied van Nuenen-West.

Terinzagelegging

Het ontwerpuitwerkingsplan “Uitbreidingsplan Nuenen-West, uitwerkingsplan 2” ligt met ingang van 18 augustus 2017 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerpbestemmingsplan “Uitbreidingsplan Nuenen-West, uitwerkingsplan 2” kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.08200000BPUNuenWestUP2-

Indienen zienswijzen

Binnen de termijn van ter inzage ligging kan een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan ingediend worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer D. Senders van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631631).

Hogere Waarden

Om de bouw van 16 grondgebonden woningen (langs de Europalaan) binnen het plangebied mogelijk te maken dienen, voorafgaand aan de vaststelling van het bestemmingsplan “Uitbreidingsplan Nuenen-West, uitwerkingsplan 2”, hogere grenswaarden voor wegverkeersgeluid vastgesteld te worden.

Terinzagelegging

In verband hiermee ligt het ontwerpbesluit tot vaststellen van hogere grenswaarden voor het bestemmingsplan “Uitbreidingsplan Nuenen-West, uitwerkingsplan 2” met ingang van 18 augustus 2017 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerpbesluit inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Het ontwerpbesluit is ook raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.nuenen.nl

Indienen zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden een zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere grenswaarden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan burgemeester en wethouders, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer G. Koops van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631631).

Nuenen, 17 augustus 2017.

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven