Verleende vergunning, verklaring van geen bedenkingen en ontheffing Wet geluidhinder Koenraadtweg 22 Maarheeze

Logo Cranendonck

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maakt op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), bekend dat met ingang van donderdag 17 augustus 2017 gedurende zes weken een verklaring van geen bedenkingen en een omgevingsvergunning met bijbehorende stukken voor het realiseren van de gewijzigde herbouw van de woning aan de Koenraadtweg 22 in Maarheeze, ter inzage ligt. De stukken zijn raadpleegbaar via http://1706.ropubliceer.nl/ en www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.1706.OVMHZ5017-VAS1.

Beroep

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken nadat het besluit ter inzage is gelegd, schriftelijk beroep instellen bij de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Heeft u een spoedeisend belang? Het beroepschrift houdt de werking van het besluit niet tegen. U kunt naast het beroepschrift de voorzieningenrechter vragen om een voorlopige voorziening bij de rechtbank Oost-Brabant via bovenstaande adresgegevens.

Ontheffing hogere grenswaarde Wet geluidhinder

Voor het bouwplan aan de Koenraadtweg 22 in Maarheeze hebben burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck op 8 augustus 2017 besloten om op grond van de Wet geluidhinder hogere waarden vast te stellen voor de gewijzigde herbouw van de woning. De woning heeft een geluidsbelasting die iets hoger is dan de voorkeurswaarde. Bij geringe overschrijding kan de gemeente hiervoor hogere grenswaarden vaststellen. Het ontwerpbesluit tot verlening van hogere waarden ligt vanaf 17 augustus tot en met 27 september 2017 ter inzage. Tegen dit ontwerpbesluit kan een ieder van binnen de gestelde termijn een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck, postbus 2090, 6020 AB Budel.

Naar boven