Onherroepelijk wijzigingsplan ‘Kop Parallelweg fase 2’

Logo Haaksbergen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haaksbergen maken bekend dat het wijzigingsplan ‘Kop Parallelweg fase 2’ met ingang van 28 juli 2017 onherroepelijk is geworden. Dit houdt in dat dit wijzigingsplan het juridische kader is waaraan aanvragen om omgevingsvergunningen en vormen van grondgebruik worden getoetst. Het wijzigingsplan is onherroepelijk geworden, omdat er tegen het bestemmingsplan geen beroep is ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het plangebied ligt achter het terrein van de museum buurtspoorweg tussen de M.A. de Ruyterstraat, Goorsestraat, Parallelweg en het bedrijf Odink Koenderink en betreft de realisatie van woningbouw (maximaal 30 woningen) voor fase 2 op het terrein achter de nieuwe brandweergarage. Het vastgestelde wijzigingsplan heeft als doelstelling de gewenste situatie juridisch vast te leggen.

Het identificatienummer van het wijzigingsplan is NL.IMRO.0158.WP1004-0002.

Het onherroepelijke wijzigingsplan is beschikbaar en raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ruimtelijke plan via die landelijke website is authentiek en rechtsgeldig boven alle andere versies.

Het plan met de bijbehorende stukken is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.haaksbergen.nl → Bestemmingsplannen inzien → Haaksbergen Dorp - Woongebied → Onherroepelijk. Hier vindt u tevens een rechtstreekse link naar ruimtelijkeplannen.nl.

Haaksbergen, 17 augustus 2017

burgemeester en wethouders van Haaksbergen,

 

G.J. Kok MDR, burgemeester

M.E. Kragting-de Groot, secretaris

Naar boven