Gewijzigde omgevingsvergunning, bouwen horeca restaurant (Kentucky Fried Chicken), Schiedamsedijk 5, Vlaardingen

Logo Vlaardingen

Gemeente Vlaardingen

 

Gewijzigde omgevingsvergunning voor

 

Schiedamsedijk 5, bouwen horeca restaurant (Kentucky Fried Chicken)

 

Tegen deze omgevingsvergunning is door omliggende bedrijven beroep ingesteld bij de Rechtbank Rotterdam. De zitting heeft plaatsgevonden op 14 juli 2016. Op 12 oktober 2016 heeft de Rechtbank Rotterdam een tussenuitspraak gedaan.

 

Uit de tussenuitspraak blijkt dat de meeste van de door appellanten naar voren gebrachte beroepsgronden niet slagen. Echter, de Rechtbank Rotterdam heef in de tussenuitspraak geoordeeld dat aan de vergunning drie gebreken kleven. De Rechtbank heeft het college van B&W in de gelegenheid gesteld deze gebreken te herstellen.

 

Ter inzage

 

De gewijzigde omgevingsvergunning ligt vanaf 26 januari 2017 gedurende 6 weken ter inzage en is tevens te raadplegen via de gemeentelijke website, waar verwezen wordt naar de link https://www.officielebekendmakingen.nl/. Het plan is tevens in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Rechtsbescherming

 

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om tegen dit besluit een gemotiveerd beroepschrift in te dienen bij de rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, postbus 50951, 3007 BM Rotterdam en wel binnen zes weken na het ter inzage leggen van dit besluit. Voor het indienen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

 

Nu dit besluit is genomen naar aanleiding van een tussenuitspraak van de Rechtbank Rotterdam, zal dit besluit ingevolge artikel 6:19 van de Awb aan de Rechtbank Rotterdam worden verzonden en zal dit besluit van rechtswege worden betrokken bij de lopende beroepsprocedure (zaaknummer ROT 15/7997 WABOA H003) tegen de omgevingsvergunning, welke vergunning met het onderhavige besluit is gewijzigd.

 

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen,

 

Vlaardingen, 25 januari 2017

 

Naar boven